Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Karin van Leersum (tevens belast met trainingszaken)
Secretaris: Lexa van de Sande & Edwin de Groen.
Penningmeester: Lexa van de Sande.
Algemeen lid: Edwin de Groen (communicatie).
Algemeen lid: Viviënne Huppertz (sponsorzaken).

Heb je interesse om lid te worden van de Triotters, wil je meer informatie over de trainingen, of wil je een keer gratis mee trainen? Neem dan contact op met Edwin de Groen (zie het kopje 'contact').

Na één kennismakingstraining per discipline kun je voor slechts 20 euro een proeflidmaatschap nemen van een maand, of je kunt direct lid worden voor een jaar.

Als je lid wilt worden, download dan een http://www.triotters.nl/a_leeg_-inschrijfformulier-nl-12/ en mail dat ingevuld naar Edwin de Groen via secretaris.triotters@gmail.com

Jaarlidmaatschap

Een jaarlidmaatschap bij de Triotters (van januari tot en met december) kost 215 euro per jaar. Meld je je later in het jaar in als lid, dan krijg je een jaarnota naar rato (dus voor het aantal maanden dat je dat jaar lid bent geweest).

Het voornoemde jaarbedrag is voor alle loop-, fiets- en zwemtrainingen. Je krijgt geen korting als je ervoor kiest om maar 1 of 2 trainingen per week te doen. Daarnaast betaal je nog 38 euro per jaar voor het (verplichte) lidmaatschap van de Nederlandse Triathlon Bond. Dus in totaal ben je nog geen 25 euro per maand kwijt voor het Triotters lidmaatschap inclusief NTB.

Voor deelname aan circuittraining, eventueel trainingskamp of fietsweek en andere optionele activiteiten wordt een extra bijdrage gevraagd.

Een atletenlicentie (daarmee krijg je korting bij triatlon wedstrijden) kost 27 euro per jaar. Op deze website staat meer informatie over het NTB lidmaatschap en de kosten voor losse daglicenties.

Opzeggen van het lidmaatschap van de Triotters moet uiterlijk vóór 1 december gebeuren.

Spring naar toolbar