Core stability- of circuittraining

Wegens de coronacrisis gelden er speciale protocollen voor alle disciplines. Neem voor meer informatie contact op met Edwin de Groen via info@triotters.nl of 06-50837083. Er is ook informatie te vinden op www.eindhovensport.nl

Met ingang van 23 november 2020 wordt er, met inachtneming van de coronaregels, weer groepstraining gegeven. Voor locatie en tijden: zie hier onder.
Core stability, krachttraining voor je hele lijf, draagt bij aan een stabiele ligging in het water waardoor je je beter op de zwemtechniek kunt concentreren. Ook met hardlopen heb je baat bij een goed getraind lijf, sterkere benen en een goede houding. De oefeningen zijn speciaal gericht op triatleten.


Leden van triathlonvereniging De Triotters kunnen voor 20 euro per jaar deze trainingen volgen. Niet leden betalen 38 euro.


De trainingen zijn op de maandagavonden van 20:00 tot 21:15 uur. Voor het seizoen 2020/2021 trainen we van 14 september tot en met 19 april, met uitzondering van de schoolvakanties: 21 en 28 december, 15 februari en 5 april. Op deze data is er dus GEEN training.

Locatie: Grebbeberglaan 55-a, Eindhoven. De zaal waarin we trainen heet 'Gymzaal Grebbeberglaan'.

Spring naar toolbar